Huiswerkbegeleiding intensief

Begeleid huiswerk maken in kleine groepjes

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Dat is nog best lastig. (Tijdelijk) ondersteuning nodig? Waarbij je extra intensief begeleid wordt? Dan is huiswerkbegeleiding intensief iets voor jou. In kleine groepjes van maximaal 4 leerlingen werk je aan je studievaardigheden.
Huiswerkbegeleiding intensief. Dat is 3 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. De begeleiding is intensief omdat je in een groepje van maximaal 4 leerlingen je huiswerk maakt. Veel persoonlijke aandacht dus van je studiecoach in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.


In het kort

  • voor alle vwo-, havo- en vmbo-leerlingen
  • 3, 4 of 5 middagen per week
  • in een kleine groep huiswerk maken, begeleid door een studiecoach
  • 1 studiecoach begeleidt maximaal 4 leerlingen
  • studievaardigheden versterken
  • wekelijkse updates over je voortgang naar leerling, ouders en school
  • elke twee maanden uitgebreide evaluatie


Huiswerkbegeleiding intensief in 5 stappen


1. Intake

In een intake met je ouders bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.


2. Plan van aanpak

We maken een persoonlijk plan van aanpak. We bellen ook even met je mentor op school, als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer de leerdoelen, aandachtspunten, het aantal begeleidingsuren, de kosten en de manier waarop we contact houden.


3. Aan de slag

Tijdens de huiswerkbegeleidingsmiddag ga je zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag. Maar altijd onder toeziend oog van je studiecoach. Omdat je in een klein groepje werkt is er veel persoonlijke aandacht. Onze studiecoach geeft tips, overhoort en bespreekt opdrachten. Aan het eind van de middag bereiden we de volgende schooldag voor.


4. Voortgang

We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Jullie krijgen 24/7 online toegang tot Mijn Studiekring: een persoonlijk, beveiligd e-dossier. Hierin lees je hoe het gaat én je vindt er andere handige zaken, zoals een overzicht van de kosten van je begeleiding. Daarnaast stuurt de studiecoach wekelijkse updates per mail over je voortgang.


5. Evalueren

Elke twee maanden evalueren we. Dat kan in een persoonlijk gesprek met je ouders, maar ook telefonisch. Is er minder begeleiding nodig, of juist meer? Dan stellen we in overleg het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer gemotiveerd en helemaal zelfstandig verder kunt.


Locaties

Je kunt Huiswerkbegeleiding volgen op onze vestiging Maastricht Kommel


Tarief

Huiswerkbegeleiding 3 dagen € 325
Huiswerkbegeleiding 4 dagen € 425
Huiswerkbegeleiding 5 dagen € 525

 

Interesse? Meld je direct aan of neem contact met ons op voor meer informatie.