Examentraining

Examentraining Zuid-Limburg

 

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Van 23 april tot 5 mei, tijdens de meivakantie, organiseert Studiekring Check5 examentrainingen op diverse locaties in Zuid-Limburg. In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

 

In Zuid-Limburg organiseren we voor iedereen examentrainingen voor alle niveaus in de onderstaande vakken. Ben je leerling op het Stella Maris College, Grotius College of Sint-Janscollege? Klik dan hier.

 

Havo / vwo Vmbo
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Wiskunde A
Wiskunde B
Natuurkunde
Scheikunde
Biologie
Economie
M&O
Geschiedenis
Aardrijkskunde
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Wiskunde
NaSk1
Biologie
Economie
Geschiedenis
Aardrijkskunde

 

Aanmelden
Deelname aan een tweedaagse examentraining kost € 225,-. Inschrijven kan via ons aanmeldformulier.

Wil jij scoren op je examens? Meld je vóór 2 april aan. Op basis van alle inschrijvingen maken we een definitief rooster. Uiterlijk twee weken voor de examentraining ontvang je een mail met dit rooster en ook de locatie waar je ingedeeld bent. Jouw examentraining vindt hoe dan ook op twee aansluitende doordeweekse dagen in de meivakantie plaats. Reken hierbij op doordeweekse dagen dat de training in Maastricht of Meerssen wordt. In enkele gevallen wijken we uit naar Hoensbroek.

 

CSE begeleiding
Graag al eerder starten met een goede examenvoorbereiding? Denk dan eens aan CSE begeleiding van Studiekring Check5. Deze begeleiding is geschikt voor leerlingen die niet stevig het eindexamen ingaan. Dit kan komen, omdat je er niet zo goed voor staat of omdat je opziet tegen de stress tijdens de examenperiode. De CSE begeleiding valt uiteen in 3 periodes:

 

Eerste periode
De eerste periode is een periode waarin je een complete leerplanning maakt voor de gehele voorbereiding.

 

Tweede periode
De tweede periode bestaat uit de twee weken voorafgaand aan het examen. In deze weken kom je bijna elke dag van 10:30 uur tot 14:30 uur naar ons toe en ga je intensief aan de slag met het leren en oefenen voor het eindexamen, voor alle vakken. Alle vragen die je hebt kan je natuurlijk stellen aan de begeleiders. Zij kunnen je de stof uitleggen waar je nog moeite mee hebt.

 

Derde periode
De laatste periode is de periode tijdens de examens. Ook dan gaat de begeleiding door! Je zet de puntjes op de i, oefent dat moeilijke onderdeel uit de stof nog een keer en stelt je laatste vragen. Zo kan je met een gerust gevoel het examen ingaan.

Tijdens de eindexamenbegeleiding word je elke dag begeleid door een begeleider die goed is in de vakken waarmee jij die dag aan de slag gaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je antwoord krijgt op je vragen en je de uitleg krijgt die je nodig hebt. De prijs van de eindexamenbegeleiding is € 425,-.

 

Praktisch
We geven CSE begeleiding in al onze vestigingen in Zuid-Limburg. Inschrijven kan via ons aanmeldformulier maar natuurlijk ook telefonisch: 043-3627232. Ook met vragen kan je hier terecht. Inschrijven kan tot 31 maart 2018.