Partners

Studiekring Check5 werkt nauw samen met een aantal scholen in Limburg. Zo zitten we met onze huiswerkbegeleiding in het Grotiuscollege te Heerlen, Sint Jan te Hoensbroek en IVO Deurne te Deurne. Daarnaast bieden wij een huiswerkklas aan op twee middelbare scholen in Maastricht; Porta Mosana College en het Sint – Maartenscollege.

 

Keurmerk

keurmerkStudiekring Check5 is aangesloten bij de LVSI. De Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI) is  een branchevereniging van en voor studie- en huiswerkbegeleidingsinstituten.

 

De LVSI heeft als voornaamste doelstelling de kwaliteit van studiebegeleiding in Nederland te waarborgen en te bevorderen. De LVSI controleert de dienstverlening en bedrijfsvoering van haar leden en biedt een keurmerk en klachtencommissie. Ook is de LVSI gesprekspartner van de overheid en verschillende instellingen op het gebied van onderwijs, didactiek en pedagogiek. Daarnaast informeert de LVSI ouders, scholieren, scholen en andere belanghebbenden zoals de landelijke en regionale media over studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding.